Cara buat duit dengan OxtaFX Copytrading

Korang nak cari side income yang senang? Tinggal nak melabur je. Korang mungkin nak jadi forex trader tapi tak reti macam mana nak buat forex?

Kalau jawapan korang semua ya, korang kena try OxtaFX Copytrading.

Apa tu OxtaFX Copytrading?

OxtaFX Copytrading ni satu app yang boleh bantu korang invest online dan untung dalam forex market.

Dengan app ni, korang tak payah susah-susah nak belajar trade atau buat strategi sendiri. Korang boleh je follow trader yang dah expert dan copy trade diaorang.

Senang je, korang tinggal nak melabur dan copy je master yang lain, then korang just tunggu je income setiap hari. Income tu bergantung pada berapa banyak korang invest dalam akaun korang.

Advertisements

Apa kelebihan OxtaFX Copytrading?

OxtaFX Copytrading ada banyak kelebihan, antaranya:

  • Korang boleh pilih master trader yang sesuai dengan gaya dan risiko korang. App ni ada rating dan stats untuk setiap master trader, so korang boleh compare dan pilih yang terbaik.
  • Korang boleh monitor performance korang dan master trader yang korang follow. App ni ada graf dan data yang detail untuk tunjuk korang berapa untung atau rugi korang setiap hari, minggu, atau bulan.
  • Korang boleh control akaun korang dengan mudah. Korang boleh stop copy bila-bila masa, tambah atau kurang duit, atau tukar master trader lain. App ni flexible dan user-friendly.
  • Korang boleh deposit dan withdraw duit dengan cepat dan selamat. App ni support banyak kaedah pembayaran, macam bank tempatan, Neteller, Skrill, Visa, Mastercard, dan lain-lain. Proses dia pun cepat dan tak ada fee.
Cara buat duit dengan OxtaFX Copytrading

Macam mana nak mula OxtaFX Copytrading?

Nak mula OxtaFX Copytrading ni senang je, ikut je langkah-langkah ni:

  1. Download app OxtaFX Copytrading kat Google Play atau website diaorang.
  2. Sign up dengan akaun Google, Facebook, atau email korang.
  3. Deposit duit dalam akaun korang. Minimum deposit cuma $50 je.
  4. Pilih master trader yang korang nak follow. Boleh tengok rating, gain, copiers, commission, dan lain-lain.
  5. Tekan button “Copy” dan masukkan jumlah duit yang korang nak invest.
  6. Tunggu dan lihat income korang masuk setiap hari.
Advertisements

Apa risiko OxtaFX Copytrading?

Macam mana-mana pelaburan lain, OxtaFX Copytrading ni juga ada risiko dia. Kalau korang ambil yang tak ada risiko pun oke, tapi income tu mungkin sikit la.

Risiko ni bergantung pada master trader yang korang pilih, sebab setiap master trader ada strategi dan gaya yang berbeza.

Ada yang agresif, ada yang konservatif, ada yang trade banyak pair, ada yang trade satu pair je. So, korang kena bijak pilih master trader yang sesuai dengan korang.

Untuk kurangkan risiko, kami cadangkan korang buat benda ni:

  • Jangan letak semua duit korang dalam satu master trader je. Cuba diversify dan split duit korang antara beberapa master trader yang ada track record yang bagus.
  • Set kan percentage Balance Keeper dalam app ni. Benda ni akan stop copy secara automatik kalau duit korang jatuh bawah percentage yang korang set. Contoh, kalau korang set 50%, bila duit korang jadi separuh, app ni akan stop copy dan simpan baki duit korang.
  • Jangan tamak dan expect income yang tinggi dalam masa yang singkat. Forex trading ni bukan skim cepat kaya, tapi satu pelaburan yang kena sabar dan konsisten. Kalau korang nak untung banyak dalam sehari, korang kena bersedia untuk rugi banyak juga.

Apa lagi yang korang tunggu?

Jom join OxtaFX Copytrading sekarang dan rasa sendiri macam mana app ni boleh bantu korang buat duit dengan mudah.

Korang tak perlu ada pengalaman atau ilmu dalam forex trading, korang cuma perlu follow orang yang dah ada. Kalau korang ada soalan atau masalah, korang boleh contact customer support diaorang melalui live chat, WhatsApp, atau telefon. Nombor dan email diaorang ada dalam app ni.

OxtaFX Copytrading ni memang best, korang kena cuba la. Aku pun dah try, memang puas hati. Korang bila lagi?

Advertisements