Content Penulisan Kami

Semua artikel, tips, review, dan macam-macam lagi yang korang baca kat sini adalah hak milik RilekBrother.com. 

Kami punya penulis yang dah spend masa, tenaga, dan kreativiti untuk hasilkan semua tu. Jadi, kalau korang nak guna, pastikan korang link balik ke website kami, okay?

Gambar Gambar Menarik

Korang perasan tak gambar-gambar cun yang kami guna dalam artikel? Semua tu kami dah dapat keizinan untuk guna. Jadi, hak cipta untuk gambar juga terpelihara, tau.

Nak Guna Content Kami? No Problem, Tapi...

Kami okay je kalau korang nak guna content kami dalam website, blog, atau platform korang. Tapi, ada syaratnya:

  1. Link Balik: Kalau korang guna artikel atau sebahagian dari artikel kami, pastikan korang letak link yang direct balik ke RilekBrother.com.

  2. Jangan Modify: Kalau korang ambil, ambil lah sepenuhnya. Jangan tukar-tukar isi kandungan sampai jadi lain macam.

  3. Beritahu Kami: Tak wajib, tapi kalau korang beritahu kami, kami lagi suka. Siapa tahu, boleh je kita collaborate ke, kan?

Sebarang Pertanyaan?

Kalau korang ada apa-apa soalan pasal hak cipta atau nak minta keizinan khas, jangan malu-malu untuk contact kami. Kami ni friendly je, korang.

Terima kasih sebab hormat hak cipta kami, dan jangan lupa untuk terus support RilekBrother.com! Jumpa lagi, korang!