Kereta Sewa SOCAR – Tak perlu pening cari kereta sewa lagi

Cari kereta sewa? SOCAR menjawabnya!

Tak perlu pening kepala lagi mencari kereta sewa yang sesuai. SOCAR hadir dengan pelbagai jenis kereta yang korang boleh pilih mengikut keperluan dan bajet korang. Tinggal nak download je app SOCAR.

Advertisements

Lokasi SOCAR

SOCAR ada di mana-mana! Korang boleh jumpa SOCAR di banyak lokasi strategik seperti pusat membeli-belah, stesen LRT/MRT, dan kawasan perumahan. Tak perlu jauh-jauh, SOCAR ada di hujung jari korang. Buat carian dalam app SOCAR. Macam macam jenis kereta.

Aplikasi SOCAR

Untuk menyewa kereta SOCAR, pertama sekali korang perlu download aplikasi SOCAR di telefon korang. 

Ikuti je arahan yang diberikan untuk mendaftar dan dalam beberapa minit, korang kena verify IC & lesen then korang dah boleh mula menjelajah pelbagai pilihan kereta yang ada.

Advertisements

Harga sewa yang berpatutan

Harga adalah salah satu faktor utama yang korang pertimbangkan bila mencari kereta sewa, kan? Nak tanya tapi malu, just check in dalam app SOCAR.

SOCAR menawarkan harga sewa yang sangat berpatutan, bermula dari RM8 sejam. Bukan itu sahaja, korang juga boleh menikmati diskaun dan promosi dari masa ke masa.

Pilihan kereta yang pelbagai

Advertisements

Jenis Kereta

SOCAR menawarkan pelbagai jenis kereta dari brand ternama seperti Perodua, Honda, Toyota, dan banyak lagi. 

Dari kereta kompak untuk perjalanan sehari-hari hingga MPV luas untuk perjalanan bersama keluarga, korang pasti akan jumpa kereta yang sempurna untuk keperluan korang.

Proses penyewaan yang mudah dan cepat

Tempah Kereta

Lepas korang dah pilih kereta idaman, korang boleh teruskan dengan membuat tempahan melalui aplikasi. Masukkan butiran perjalanan korang seperti tarikh, masa, dan lokasi pengambilan kereta.

Ambil Kereta

Pada hari yang ditetapkan, korang hanya perlu pergi ke lokasi pengambilan yang korang pilih, buka aplikasi SOCAR, dan ikuti arahan untuk membuka kereta. Mudah bukan?

Mudahnya menyewa kereta dengan SOCAR

Aplikasi User-Friendly

Dengan aplikasi SOCAR yang mesra pengguna, korang boleh menempah kereta dalam beberapa klik sahaja. Cuma masukkan destinasi dan tarikh perjalanan korang, dan voila, pilihan kereta siap menanti!

Harga Patut, Pengalaman Tak Tertanding

SOCAR menawarkan pelbagai pakej harga yang fleksibel, menjadikannya pilihan tepat untuk semua jenis bajet. Jadi, korang boleh menikmati perjalanan tanpa perlu risaukan kos.

Ekplorasi tanpa batas dengan SOCAR

Jejakkan kaki ke pelusuk Malaysia

Mahu ke utara ke Perlis atau ke selatan ke Johor? Atau mungkin teroka keindahan pantai timur? 

Dengan SOCAR, semua ini boleh dicapai dengan mudah. Tak ada lagi batasan untuk menjelajah keindahan Malaysia.

Keselesaan sepanjang perjalanan

Kereta-kereta SOCAR yang selesa dan dijaga dengan baik memastikan korang boleh menikmati perjalanan yang lancar dan menyenangkan. 

Plus, dengan sokongan pelanggan 24/7, bantuan sentiasa ada bila-bila korang perlukan.

Kesimpulan

SOCAR bukan sekadar menyediakan kereta sewa, tetapi membawa korang merentasi keindahan Malaysia dengan mudah dan selesa. 

Dengan proses penyewaan yang mudah, harga berpatutan, dan pilihan kereta yang pelbagai, SOCAR menjadikan setiap perjalanan di Malaysia pengalaman yang tak terlupakan. 

So, jom kita buat Malaysia destinasi seterusnya dengan SOCAR sebagai teman setia korang!

Advertisements