10 sebab kenapa korang kena daftarkan brand korang dengan Involve Asia

Involve Asia ni platform yang connect brand dengan content creator yang boleh tolong korang boost jualan dan awareness brand korang.

Bila korang daftar brand korang dengan Involve Asia, korang akan dapat banyak benefit yang boleh bezakan korang dari brand lain.

Ni 10 sebab kenapa korang kena daftar brand korang dengan Involve Asia:

1. Dapat akses ke content creator power

Involve Asia ada lebih 30,000 content creator yang power dalam macam-macam bidang, macam blog, influencer, youtuber, podcaster, dan lain-lain.

Korang boleh pilih content creator yang match dengan brand korang, audience korang, dan budget korang.

Content creator ni akan tolong korang promote brand korang kat jutaan followers diorang yang minat dengan produk atau servis korang.

Advertisements

2. Dapat ukur performance campaign korang dengan senang

Involve Asia sediakan dashboard yang lengkap dan senang faham yang boleh bagi korang tengok stats penting macam impression, click, conversion, dan ROI.

Korang juga boleh customize report ikut kehendak korang dan dapat insight yang berguna untuk improve campaign korang.

3. Dapat save masa dan kos

Dengan Involve Asia, korang tak payah susah-susah cari content creator sendiri, nego harga, buat contract, bayar invoice, dan lain-lain.

Involve Asia akan handle semua tu untuk korang, jadi korang boleh focus kat bisnes korang.

Lagipun, Involve Asia ada sistem yang boleh bagi korang bayar content creator bila diorang dah deliver result yang korang nak, jadi korang tak rugi apa-apa.

Advertisements

4. Dapat optimize campaign korang dengan smart

Involve Asia ada smart tools yang boleh tolong korang optimize campaign korang dengan lebih baik.

Contohnya, korang boleh guna dynamic link yang boleh redirect user ke app atau website yang sesuai dengan device diorang.

Korang juga boleh guna smart widget yang boleh display produk yang relevan dengan content diorang.

Korang juga boleh guna smart deeplink yang boleh bagi user terus masuk ke page yang korang nak tanpa perlu lalu banyak step.

5. Dapat support dari team Involve Asia yang awesome

Involve Asia ada team yang awesome yang boleh support korang dari A sampai Z. Korang boleh contact diorang bila-bila masa kalau ada apa-apa masalah atau soalan.

Diorang akan tolong korang solve masalah korang dengan cepat dan profesional. Diorang juga akan bagi korang tips dan best practices yang boleh tolong korang buat campaign yang lebih berkesan.

Advertisements

6. Dapat join community yang aktif dan fun

Bila korang daftar brand korang dengan Involve Asia, korang tak hanya dapat akses ke content creator, tapi juga dapat join community yang aktif dan fun.

Korang boleh berinteraksi dengan brand dan content creator lain yang ada dalam platform Involve Asia. Korang boleh share pengalaman, idea, feedback, dan lain-lain.

Korang juga boleh join event dan webinar yang Involve Asia anjurkan untuk dapat ilmu dan inspirasi yang baru.

7. Dapat expand market korang ke negara lain

Involve Asia ada presence di lebih 12 negara di Asia Tenggara dan Asia Timur, macam Malaysia, Singapura, Indonesia, Thailand, Vietnam, Filipina, Taiwan, Hong Kong, Korea, Jepun, dan lain-lain.

Jadi, korang boleh expand market korang ke negara-negara ni dengan mudah. Korang boleh guna content creator yang ada dalam negara tu untuk target audience yang ada dalam negara tu. Korang juga boleh guna local currency dan payment method yang sesuai dengan negara tu.

8. Dapat naikkan brand awareness korang dengan viral

Involve Asia boleh tolong korang naikkan brand awareness korang dengan viral. Korang boleh guna content creator yang ada influence yang tinggi dan engagement yang baik dengan followers diorang.

Korang boleh bagi diorang creative freedom untuk buat content yang menarik dan original yang boleh tarik perhatian audience. Korang juga boleh guna hashtag, challenge, giveaway, dan lain-lain untuk buat content tu lebih viral.

9. Dapat build trust dan loyalty dengan customer korang

Involve Asia boleh tolong korang build trust dan loyalty dengan customer korang. Korang boleh guna content creator yang ada credibility dan authority dalam bidang yang berkaitan dengan brand korang.

Korang boleh bagi diorang buat honest review, testimonial, tutorial, dan lain-lain yang boleh bagi customer korang rasa yakin dan puas dengan brand korang.

Korang juga boleh bagi diorang offer yang eksklusif, macam discount, free trial, free shipping, dan lain-lain yang boleh bagi customer korang rasa dihargai dan loyal dengan brand korang.

10. Dapat enjoy proses ni dengan fun

Last but not least, korang boleh enjoy proses ni dengan fun. Involve Asia bukan platform yang boring dan rigid, tapi platform yang fun dan flexible. Korang boleh explore pelbagai jenis content creator dan content yang ada dalam platform ni.

Korang boleh experiment dengan pelbagai jenis campaign dan strategy yang ada dalam platform ni. Korang boleh express brand korang dengan pelbagai cara yang ada dalam platform ni.

Korang boleh enjoy proses ni dengan fun dan tak rasa stress.

So, tu la 10 sebab kenapa korang kena daftarkan brand korang dengan Involve Asia.

Kalau korang nak daftar brand korang dengan Involve Asia, korang boleh click button ni: Daftar Sekarang.

Trust me, korang tak akan menyesal. Involve Asia is the best platform for your brand.

Advertisements